6 juni 2023
Geplaatst door TeamHilko

Op dinsdag 16 mei jl hebben Rochdale en AM een informatieavond gehouden voor de buurtbewoners om zo een update te geven over de huidige stand van zaken en de planning zoals deze er nu is.

Op dit moment zijn we in de afrondende fase van het vaststellen van het woonprogramma en de kaders van de planontwikkeling. Er is gekeken naar combinatie van verschillende type woningen. Zo komen er naast de sociale huurappartementen ook betaalbare koop- en vrijesector koopwoningen/appartementen. 

De woningen lans het water krijgen een eigen parkeervoorziening onder de woningen. Ook worden er  extra openbare parkeerplaatsen gerealiseerd. 

Naast een mooie groenlocatie langs het water komen er verschillende doorkijkjes vanuit de wijk naar het water. Zo blijft de betrokkenheid met de Zaan aanwezig.

Op onderstaande panelen, welke we tijdens de informatie avond ook hebben getoond, zijn de plannen en planning weer gegeven.  De komende maanden gaan we verder met het uitwerken van de woningen en het inrichtingsplan. Ook gaan we het omgevingsplan voorbereiden zodat we de procedure kunnen starten voor de omgevingsvergunning.

In december zullen we met een nieuwe update komen.

Mochten er voor die tijd vragen zijn dan vernemen wij dat graag. Stuur dan een berichtje naar info@woneninhilko.nl

preview paneel-1

preview paneel-2